Synchronisatie tussen iPhone en iPad
Voeg een foto toe op je iPhone en zie hem op je iPad. Je kluizen blijven op beide gelijk, en blijven versleuteld.
Deel een kluis met iemand die je vertrouwt en kies wanneer de toegang eindigt.
Gratis te beginnen. Geen account nodig.
Gedeelde kluizen komen naar Hidegrid Pro in versie 1.1, een gratis update. Je kunt dan een kluis delen met een andere Hidegrid-gebruiker, die hem kan bekijken maar niet wijzigen. Je kiest een vervaldatum en de toegang eindigt automatisch zodra die is verstreken. Je kunt ook op elk moment stoppen met delen. De gedeelde kluis blijft versleuteld.
Ontgrendel de kluis die je wilt delen.
Kies hoe lang de ander toegang mag hebben.
De ander accepteert hem in de eigen Hidegrid-app.
Handig voor een reis, een project of iets tijdelijks.
Stop eerder met delen als je plannen veranderen.
Gedeelde items zijn net zo goed beschermd als de rest van de kluis.
Als je de toegang beëindigt, kan de ander niets meer bekijken in Hidegrid. Screenshots of kopieën die de ander maakte toen hij of zij toegang had, kun je niet ongedaan maken. Deel alleen met mensen die je vertrouwt.
Alleen wie deelt, heeft Pro nodig. De ander heeft de gratis Hidegrid-app nodig.
Nee. Gedeelde toegang is alleen om te bekijken. De ander kan items bekijken, maar niet toevoegen, verwijderen of bewaren.
De gedeelde kluis is in Hidegrid niet meer beschikbaar voor de ander.
Voeg een foto toe op je iPhone en zie hem op je iPad. Je kluizen blijven op beide gelijk, en blijven versleuteld.
Houd werkdocumenten, gezinsfoto's en persoonlijke bestanden gescheiden. Elke kluis heeft een eigen patroon en een eigen sleutel.
Download Hidegrid en stel je eerste kluis in binnen een minuut.
Binnenkort in de App StoreGratis te beginnen. Geen account nodig.